قسمت اول شاه کلید موفقیت فرزندان

سلام و عرض ادب خدمت شما دوست و همراه عزیز

کامبیز عبدی هستم و خیلی خوشحالم که توی این دوره بسیار ارزشمند در خدمتتون هستم.

دوست من، خواهر و برادر عزیزم، خیلی خیلی بهت تبریک میگم که اینقدر آینده فرزندانت برات مهمه که توی این دوره شرکت کردی.

همونطور که از اسم دوره مشخصه، این دوره ویژه والدینه. ویژه والدینی که دوست دارن بچه های موفقی داشته باشن. من خودم به عنوان یک پدر، بزرگترین آرزوئی که دارم اینه که بچه هام در آینده آدمای موفقی بشن، بتونن شغل یا کسب و کار خوبی داشته باشن، بتونن مستقل باشن و روی پای خودشون وایسن، سربار جامعه نباشن و در کل آدمای مفید، شاد، خوشحال و خوشبختی بشن.

این را هم میدونم که برای رسیدن به این آرزوم، هم باید آگاهی و اطلاعات داشته باشم و هم برنامه داشته باشم. من باید ضمیر ناخودآگاه بچه هام را درست برنامه ریزی کنم، روی عزت نفس و اعتماد به نفسشون کار کنم، فکرشون را بزرگ کنم، دیدشون را باز کنم، بهشون کمک کنم تا برای خودشون هدف و چشم انداز مشخص کنن و…

دوستان، به نظر من مهمترین و کلیدی ترین عاملی که آینده بچه هامون را تحت تاثیر قرار میده و باعث تفاوت در زندگیهاشون میشه برنامه ریزی ضمیر ناخودآگاهشونه. چون فرزندان ما بسته به برنامه ریزی ذهنشون، افکار، گفتار و اعمالشون شکل میگیره و به دنبال اون اهداف و چشم اندازشون را مشخص میکنن. و اگه ما بخواهیم فقط یک کار خوب و درست برای موفقیت و آینده اونها انجام بدیم اون کار برنامه ریزی درست و مثبت ضمیر ناخودآگاهشونه.

اگه دوست داشتید میتونید مقاله مهمترین عامل تفاوت در زندگی انسانها را از اینجا بخونید.

همونطور که در ادامه این دوره خواهید دید تمام تمرکز من بر روی برنامه ریزی درست و مثبت ضمیر ناخودآگاه فرزندانمون هست و برنامه های جذاب و خوبی هم برای این کار براتون دارم.

یه نکته خیلی مهم: وقتی، یه مدت، کارهائی که در راستای برنامه ریزی ضمیر ناخودآگاه میگم را انجام بدید، علاوه بر اینکه ناخودآگاهشون درست و مثبت برنامه ریزی میشه، میبینید که اخلاق و رفتار و ارتباطشون با شما هم چقدر عالی میشه. و اگه بخوام بهتر بگم کارهائی که در راستای برنامه ریزی مثبت ناخودآگاه انجام میدیم به صورت ضمنی اثر تربیتی هم داره.

دوستان، بهتون این مژده را میدم که جای درستی اومدید. چرا که این دوره بهتون کمک میکنه یه فونداسیون محکم و قوی برای آینده و موفقیت فرزند یا فرزندانتون بسازید.

گفتم فونداسیون. حالا ممکنه این سوال توی ذهنتون به وجود بیاد که فونداسیون بچه ها چیه و چجوری باید اون را محکم کرد.

قبلش بذارید یه مثال از فونداسیون واقعی بزنم تا بعد بتونم به فرزندانمون ربطش بدم.

فرض کنید که شما یه مهندس معمار هستید و میخواهید یه ساختمونی را بسازید. حالا یه سوالی که اینجا پیش میاد اینه که شالوده و فونداسیونی که برای این ساختمون باید یسازید باید چقدر عمق داشته باشه و چقدر محکم باشه؟

دوستان، عمق و استحکام فونداسیون ساختمون شما برمیگرده به ارتفاع و تعداد طبقاتی که شما میخواهید روی این فونداسیون بسازید. و مطمئنا یه ساختمون دو طبقه با یه ساختمون بیست و پنج طبقه فونداسیونش از زمین تا آسمون با هم فرق داره. و هر چقدر تعداد طبقات و ارتفاع ساختمون شما بیشتر باشه، عمق و استحکام فونداسیونش هم به همون اندازه باید بیشتر باشه.

چرا که اگه غیر از این باشه ساختمون استحکام لازم را نداره و ممکنه به راحتی دچار مشکل بشه.

بعبارتی هر چقدر ساختمون بزرگتری بخواهید بسازید، فونداسیون هم باید محکمتر و عمیقتر باشه تا تاب و تحمل اون ساختمون را داشته باشه.

حالا در مورد فرزندپروری هم این مساله صدق میکنه. و هر چقدر دوست داشته باشید بچه هاتون آدمهای موفقتر و بزرگتری باشن، باید بیشتر روی فونداسیونشون کار کنید و فونداسیونشون را محکمتر و قویتر کنید.

حالا احتمالا این سوال به ذهنت میاد که فونداسیون توی بچه ها چیه و چجوری باید اون را محکمتر و قویتر کنیم؟

دوستان، همونطوری که فونداسیون ساختمون از اجزای مختلفی از قبیل: ماسه، سیمان، میلگرد، آب و … تشکیل شده، فونداسیون شخصیت بچه ها هم از اجزای مختلفی تشکیل شده. که من در اینجا مهمترینشون را نام میبرم:

* آگاهی

* افکار

* باورها ( عزت نفس، اعتماد به نفس و خودباوری جزء باورها به حساب میاد )

* انتخابها

* اهداف

* چشم انداز

* مهارتها

* عادتها

که این چیزائی که نام بردم مهمترینشون هست و بقیه اجزا روی اینها سوار میشن. و اگه اینها به قدر کافی درست باشن بقیه هم درست پیش میرن.

بنابراین ما والدین باید به بهترین نحو ممکن روی آیتمهائی که نام بردم کار کنیم و اونا را قوی و قویتر کنیم. البته الان ممکنه بگی خب من باید چکار کنم؟

دوست من اصلا نگران نباش من قدم به قدم هر کاری که لازم باشه را بهت میگم و مطمئنم که اگه درست و اصولی چیزائی را که میگم انجام بدی چند سال بعد وقتی فرزندِ موفقت را در آغوش میگیری به خودت میبالی و از خودت تشکر میکنی که تونستی تاثیر فوق العاده ای روی آینده فرزندت بذاری.

البته تکنیکها و راهبردهائی را که توی جلسات بعد بهت میگم باید کاملا نامحسوس، واقعی و اصولی انجام بدی، و به چشم تکنیک یا ترفند بهشون نگاه نکنی، باید این کارهائی که میگم را با جون و دل و به صورت واقعی انجام بدی و بهشون باور داشته باشی و جرئی از زندگیت باشه.

چرا که اگه بچه ها فکر کنن کارهائی که میکنی مصنوعیه، ممکنه فکر کنن که داری فیلم بازی میکنی و لج بازی کنند و شما اون نتیجه دلخواه را نتونید بگیرید.

بنابراین باید با گفتار و رفتارمان ( چه کلامی یا غیر کلامی ) کاری کنیم تا فرزندانمون، فکرشون بزرگ بشه، افکارشون مثبت بشه، باورهاشون قوی و سازنده بشه، عزت نفسشون بالا بره، اعتماد به نفسشون زیاد بشه و ضمیر ناخودآگاهشون درست و مثبت و برای موفقیت برنامه ریزی بشه.

دوستان توی این جلسه سعی کردم یه کم ذهنتون را آماده کنم که قراره بعدا درباره چی صحبت کنیم.

و امیدوارم تونسته باشم این کار را کرده باشم. این جلسه را همینجا تمام میکنم و به زودی توی جلسه بعد میبینمتون.

اگه در مورد این قسمت نظر یا تجربه ای داری و احساس میکنی میتونه مفید و کمک کننده باشه، خوشحال میشم اگه نظر یا تجربه تون را از طریق کادر پائین همین صفحه برامون ارسال کنید شاید برای کسی مفید باشه.

تا قسمت بعد یا حق…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جایگاه بنر

محتوای دلخواه